Kaj podariti mamam? 5 idej za darila ob materinskem dnevu

Materinski dan

Bliža se praznik, ki obeležuje ves trud, požrtvovalnost in ljubezen oseb, ki nam že od nekdaj stojijo ob strani – naše mame. Če še vedno razmišljate, kaj letos podariti na ta poseben dan, smo za vas pripravili 5 idej za darila, ki bodo nedvomno pokazala, da ste vanje vložili vsaj malce truda predvsem pa veliko ljubezni.

1. Voščilnica

Voščilnice so vedno dobra ideja, personalizirane s fotografijami po lastnem izboru pa še boljša. Z njimi lahko na lep in enostaven način voščite, obenem pa pokažete tudi svojo hvaležnost. Na voljo je veliko različnih formatov voščilnic na različnih papirjih, zato vabljeni k pregledu celotne ponudbe. Napisom na sprednji strani voščilnic pa lahko dodate tudi bleščeče premaze, ki bodo vaše voščilnice naredili še bolj posebne.

Dodaten nasvet: Poleg voščilnice lahko mamam podarite tudi cvet, ki ga z dekorativnim trakom združite z voščilnico.

2. Stenski dekor

Če imate fotografijo, ki je vam ali vaši mami še posebej pri srcu, jo lahko razvijete v povečanem formatu in sicer v obliki stenskega dekorja. Na fotografiji lahko prikažete tudi več generacij, kar bo vašim mamam, če so obenem tudi babice, nedvomno pomenilo veliko. Izbirate lahko med stenskimi posterji, fotoplatni in ostalim stenskim dekorjem ali pa se odločite za najnovejšo CEWE pridobitev – hexxas.

3. CEWE FOTOKNJIGA Pure

Pure je lepo darilo za vašo mamo, ki se izdela enostavno in hitro preko mobilne aplikacije CEWE PURE. Je fotoknjiga majhnega kvadratnega formata, v katero lahko shranite 22 najljubših fotografij. V Pure lahko zapišete tudi posvetilo, zato lahko mamam voščite tudi na tak način.

4. Fotoskodelice

Če z mamo radi uživate in se pogovarjate ob skodelici kave, je personalizirana fotoskodelica idealno darilo ob letošnjem materinskem dnevu. Na voljo so različne velikosti in barve fotoskodelic, nanje pa lahko natisnete poljubne fotografije. Lahko se odločite za dve skodelici z enakim motivom ali pa vaši mami in sebi ustvarite edinstveni skodelici.

5. Posebna dekoracija

Mamam lahko pripravite dekoracijo, ki bo popestrila vsako okensko polico, regal ali mizo. Če nameravate kupiti rožo v lončku, lahko darilo popestrite s fotografijami celotne družine. Izdelava je preprosta: iz izbranih fotografij ustvarite foto nalepke, jih po želji obrežite v poljubno obliko in prilepite na palčke, ki jih nato vtaknete v zemljo okoli rože. To je nedvomno ideja, ki dokazuje, da za osebno in domiselno darilo ni potrebno veliko denarja.

Verjamemo, da bodo mamam vaša darila všeč, obenem pa jih bodo fotografije spomnile na vse lepe trenutke iz preteklosti.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply