Imamo zmagovalca natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2018!

Natečaj za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2018, ki je potekal od 1. 9. 2018 do 31. 3. 2019, se je zaključil. Dobili smo zmagovalca z najlepšo fotoknjigo leta in to je gospod Rajko Koritnik s fotoknjigo IRAN 2018. G. Koritniku čestitamo za zmago!

Fotoknjiga IRAN 2018 je čudovit prikaz, kako se z voljo, kreativnostjo in veliko mero uporabe našega foto programa, lahko oblikuje čudovit, izredno pester in dinamičen izdelek, poln spominov. Ob vsakem ponovnem listanju lahko odkrijemo nekaj novega. Avtor se je odlično poigraval z različnimi funkcijami, ki so na voljo pri oblikovanju in v svojo fotoknjigo umestil kar nekaj strani, ki vzamejo dah. IRAN je fotoknjiga, ki vključuje vse: zanimive in raznolike fotografije, čudovite postavitve, konkretno mero uporabe foto programa, uporabo različnih ozadij in klipartov, igranje s pisavami, linijami in grafikami.

Fotoknjigo lahko prelistate s klikom na naslovnico. Zmagovalec za nagrado prejme potovanje v New York za dve osebi s Turistično agencijo SONČEK.

Obenem želimo čestitati tudi vsem mesečnim zmagovalcem. Zmagovalne mesečne fotoknjige so:

  • Provansa in Azurna obala (zmagovalec septembra),
  • Manca (zmagovalec oktobra),
  • Kolumbija 2018 (zmagovalec decembra),
  • Renovatio 50 (zmagovalec januarja),
  • Avstralija in Nova Zelandija (zmagovalec februarja) in
  • Kenija 18 (zmagovalec marca).

Vse fotoknjige si lahko ogledate tukaj. Zmagovalci za nagrado prejmejo fotoaparat Olympus PEN E-PL8.

Čestitamo tudi vsem, ki so prejeli nagrado žirije (kupon za fotoknjigo v vrednosti 100 €) in nagrado za izjemnost (kupon za fotoknjigo v vrednosti 40 €). Zahvaljujemo se vsem sodelujočim in upamo, da boste uživali v nagradah.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply