Hitri CEWE nasvet – kreativna uporaba maske

Komaj smo se poslovili od božiča in že se pripravljamo na naslednji poseben dan – valentinovo. Kadar želite podariti osebno darilo, je CEWE FOTOKNJIGA najboljša izbira. Najmanjši format velikosti 15 x 11 cm se bo prilegal v vsako vašo torbo ali žep. Ker gre za res majhen in prikupen format, je dovolj da na eno stran postavite eno fotografijo in z oblikovanjem zaključite v hipu. Z različnimi možnostmi, ki jih nudi naš program za oblikovanje in z malo kreativnosti, je zelo enostavno oblikovati edinstveno fotoknjigo. Oglejte si naše primere.

Obstaja veliko posebnih mask, ki jih lahko dodamo na fotografije in s tem fotografijo preoblikujemo. Klipartov v ta namen ni mogoče uporabiti, uporabite jih lahko za dekoracijo, za preoblikovanje fotografij z maskami morate izbrati drugo rešitev.

1. Začnite urejati svoje ozadje

2. Posvetlitev

Na ozadje postavite fotografijo po želji, ki jo lahko preprosto preoblikujete, ne glede na to kakšna je v osnovi. Dvakrat kliknite na fotografijo in odpre se CEWE pregledovalnik fotografij, kjer jo lahko uredite. Če drsnik za svetlobo popolnoma dvignete (fotografijo popolnoma preosvetlite) in zmanjšate kontrast, dobite gladko belo površino.

3. Dodajanje maske

Sedaj na fotografijo dodajte masko.

4. Prosojnost

Če zmanjšate prosojnost, bo ozadje vidno. To storite tako: desen klik na beli površini in izberite zavihek Prozornost.

5. Dodajanje okvirja in sence

Zdaj fotografiji lahko dodate okvir in senco.

6. Dodatki za piko na i

Z nekaj oblikovalskimi dodatki (kliparti) bo vaša posebna stran končana.

Ozadja lahko prenesete tudi iz drugih map in jih uporabite v ta namen.

Želimo vam veliko zabave pri oblikovanju vaše CEWE FOTOKNJIGE.

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply