Hexxas: 5 idej, ki bodo popestrile stene vašega doma

Hexxas so šestkotne ploščice iz kakovostne penaste podlage, ki imajo to posebnost, da so izjemno prilagodljive. Odlične so za kombiniranje motivov, prav tako pa se lahko prilagodijo različnim postavitvam – takšnim, ki ustrezajo vam. Zahvaljujoč magnetom na zadnji strani lahko posameznim ploščicam spreminjate postavitev tudi naknadno in tako spreminjate obliko celotne umetnine na steni. Hexxas ustvarjajo urban, moderen in poseben pridih v vašem domu. Možnosti postavitve so res izjemno vsestranske, predstavljamo pa vam 5 zanimivih idej, ki bodo popestrile stene vašega doma.

1. Velik mozaik

Svojo najljubšo fotografijo lahko s pomočjo Hexxas razdelite na več poljubnih delov. Stenska dekoracija bo delovala kot velik mozaik, vi pa boste lahko uživali ob gledanju vašega najljubšega motiva, ki se bo mogočno razprostiral po steni.

Mozaik

2. Družinsko drevo

Naj vsak družinski član dobi svoj šestkotnik. Družinsko drevo lahko sestavite iz posameznih fotografij družinskih članov ali pa eno družinsko fotografijo razdelite na več šestkotnikov. Najbolje pri Hexxas družinskem drevesu pa je to, da lahko v primeru rojstva novega člana družine vedno razširite motiv na steni.

Družinsko drevo

3. Hexxas glede na letne čase

Zakaj ne bi letos s svojimi najljubšimi zimskimi fotografijami pričarali posebnega vzdušja? Tako bodo božični prazniki še lepši in polni zimskega duha. Ko nastopi pomlad, lahko fotografije zaradi magneta preprosto zamenjate s pomladnimi motivi.

Hexxas za zimo

4. Spominki s potovanja

Ustvarjajte svojo popotniško zgodbo s Hexxas in je nikoli ne dokončajte. Z vsako novo avanturo lahko vaš Hexxas kolaž raste. Dekoraciji na steni lahko preprosto dodate novo ploščico – foto utrinek s potovanja – vedno, ko se vrnete domov. En šestkotnik je le eno poglavje popotniške zgodbe.

Popotniške Hexxas

5. Minimalistično in črno-belo

Če niste privrženec ogromnih dekoracij na stenah, lahko tudi z nekaj kosi ustvarite eleganten in vpadljiv učinek v vašem domu. Hexxas s črno-belimi fotografijami ustvarjajo občutek prave umetniške galerije.

Hexxas črno-bele

Več o Hexxas preberite tukaj.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply