Fotoknjižica z nalepkami – ustvarite svoj album nalepk!

Fotoknjiga ne prikazuje vedno le fotografij posebnih izkušenj, ampak je lahko tudi sama po sebi posebna izkušnja. Kako? Vaša fotoknjiga lahko postane album foto nalepk, ki dopolnijo manjkajoče dele fotografij. Nedvomno bo takšna fotoknjiga doživetje za vse, ki jo primejo v roke.

Kako fotoknjigo preobraziti v album nalepk?

Najprej uredite svoje fotografije tako, da manjkajo nekatera področja fotografij v enakem razmerju kot so velikosti želenih foto nalepk. Področja lahko prekrijete, izrežete ali pa jih naredite izjemno prosojna, da motivi ne bodo dobro vidni. V tem primeru smo uporabili blok s 4 foto nalepkami (približno 6 x 8 cm na nalepko). Prepričajte se, da mere manjkajočih območij ustrezajo meram foto nalepk in da vsebujejo številčenje, kot ga poznate iz zbirateljskih albumov otroških dni. Le tako boste foto nalepke lahko razporedili na pravo mesto.

Izberite format in vezavo fotoknjige in jo oblikujte ter zapolnite z urejenimi fotografijami. Format lahko izberete po želji, pri tem primeru fotoknjižice pa je uporabljena CEWE FOTOKNJIGA kompaktna panorama.

Naročiti morate foto nalepke, ki bodo ustrezale meram manjkajočih delov fotografij. Vsaki foto nalepki naj pripada en manjkajoči motiv.

Ko prejmete foto nalepke na dom, razrežite bloke nalepk na posamezne nalepke. Na hrbtni strani označite foto nalepke s številkami, da bo vsakdo, ki fotoknjižico prime v roke, vedel, kam foto nalepka sodi oziroma kateri manjkajoči del fotografije dopolni.

Tako – album nalepk je dokončan! Nalepke lahko zapakirate v majhne vrečke in jih priložite fotoknjižici. Seveda lahko naročite večje število enakih fotoknjižic in jih razdelite gostom na posebnih dogodkih kot so praznovanje rojstnega dne, poroka, jubilej ipd. Tako se bodo tudi gosti, ki se med seboj ne poznajo, sprostili in začeli pogovarjati. Med seboj naj si izmenjajo foto nalepke, ki jih potrebujejo in tako bo vzdušje neizmerno zabavno. Obenem pa lahko po dogodku fotoknjižico vsakdo vzame domov in tako dan ohrani v res lepem spominu.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply