Fotografije Art – sveža pridobitev med fotografijami

fotografije art

Kvadratne fotografije

Umetniški videz fotografij

Svoje najljubše motive na kvadratnih fotografijah lahko izberete kot osebno darilo, okrasni ali ustvarjalni dodatek. Za priročen format, velikosti približno 12,7 x 12,7 cm, izberite najboljše posnetke v trendovskem retro videzu. Na voljo imate preproste in igrive okvirje različnih velikosti in barv ter veliko zanimivih filtrov. Kvadratne fotografije lahko dopolnite tudi z besedilom. Pri tisku fotografij uporabljamo trajnostno recikliran 300 g/m2 papir, ki je še posebej obstojen. Hrapava površina zagotavlja kakovostno teksturo, zato fotografije niso le videti dobro, ampak so prijetne tudi na otip. Fotografije so zapakirane v posebni škatli iz trdega kartona. V kompletu je lahko 16, 24 ali 32 fotografij.

kvadratne fotografije (2)

Mini fotografije

10 fotografij z retro videzom

Z mini fotografijami lahko na enostaven način svojim najljubšim fotografijam iz telefona, digitalnega fotoaparata ali družbenega omrežja nadenete trendovski retro videz. Izberite tri ali štiri posnetke, ki so lahko obdelani z različnimi filtri, in različne postavitve fotografij. Fotografije natisnemo v visoki ločljivosti na trden 300 g/m2 papir.

Komplet mini fotografij je zapakiran v praktično embalažo, ki ne služi le kot darilni paket, ampak tudi za zaščita fotografij. To je zelo posebno darilo, ob katerem uživamo ob prijetnih spominih. CEWE mini fotografije lahko uporabite kot okras za svoj dom, osebno darilo za svoje najdražje ali kot izvirno vabilo.

mini fotografije

Retro fotografije

Kvaliteten tisk vaših fotografij v retro stilu

Retro stil je moderen, zato retro fotografije pritegnejo pozornost vsakogar. Na voljo so različni okvirji, oblikovalske predloge, filtri in učinki, ki poskrbijo, da vaše fotografije dobijo pridih preteklosti. Sami se odločite, katera šablona je za vas idealna.

Na fotografije lahko vnesete tudi besedilo in si fotografije oblikujete po svoji želji. Retro fotografije niso le lep okras vašega doma ali pisarne, ampak tudi originalno darilo za vsakogar.

retro poročne fotografije

Fine art

Sodoben dizajn in zelo kakovosten papir

Spremenite svoj dom v majhno in privlačno galerijo. Oblikujte fotografije s sodobnimi oblikovalskimi predlogami in okrasite stene s svojimi najljubšimi posnetki. Na voljo imate več posebnih okvirjev, ustvarjalnih filtrov, ki bodo vaše ustvarjanje z najljubšimi posnetki na beli površini velikodušno poudarili in tako boste dobili izdelek z zelo privlačnim videzom.

Nekatere oblikovalske predloge že vsebujejo besedila, ki pa jih lahko tudi sami dodatno oblikujete. Fotografije lahko oblikujte v velikosti 13 x 18 cm, 20 x 20 cm in 20 x 30 cm. Odličen in edinstven izdelek, ki ustreza sodobnim trendom. Nekaj za tiste, ki se radi predajo ustvarjalnim navdihom in podarijo osebno darilo.

fotografije fine art

Naj vam drobni trenutki na fotografijah obogatijo življenje!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply