Darila s fotografijami – malenkost, ki pomeni veliko

Darila s fotografijami

Bliža se čas obdarovanj, s tem pa se začenja daljšati tudi nakupovalni seznam. Ne glede na to, kako po navadi kupujete – premišljeno in tedne vnaprej ali spontano in zadnji trenutek – božična darila so že z majhnimi dodatki lahko zelo osebna in polna ljubezni. Tokrat predstavljamo različne načine uporabe fotografij za ustvarjanje čudovitih daril za božič. Letos lahko greste korak dlje in darila popestrite s svojimi najljubšimi fotografijami.

Foto darilne oznake

Pisanje imen na darila je nekaj, kar počnemo vsako leto. Zakaj ne bi tokrat popestrili odpiranja daril na božično jutro? Uporabite najljubše fotografije vaših družinskih članov in jih pretvorite v darilne oznake. Kako? S fotonalepkami. Tako bo na božično jutro vsak takoj vedel, komu je darilo namenjeno.

Fotonalepke kot darilne oznake

Preprosta darila, ki pomenijo veliko

Tudi domače pečeni piškoti so lahko lepo in predvsem okusno darilo. Da pa popestrite škatlo in obenem dodate tudi osebno noto darilu, so mini fotografije ali fotonalepke idealen dodatek.

Mini fotografije na kozarcu za piškote

Če radi pripravljate lastne sirupe in likerje ali pa ste mogoče na domači tržnici odkrili okusen primerek, ki bi ga radi delili z bližnjimi, lahko steklenice popestrite na zanimiv način. Fotografije bodo poskrbele za to, da bo vsaka izmed steklenic unikat.

Fotonalepke na steklenicah

Mini fotografije so vsestranske in jih lahko dodate vsakemu darilu. Sprva so lep dodatek darilu, kasneje pa lahko služijo tudi kot dekoracija na steni ali celo kot kazalo za knjigo.

Kazalo za knjigo

Izdelate lahko tudi lastne paketke z majhnimi presenečenji, kot so domači čaj ali čokoladni bonboni ter jih okrasite s fotografijami.

Paketki s fotografijami

Zavijanje daril

Fotografije lahko vedno uporabite tudi pri zavijanju daril. Pri zavijanju škatel lahko uporabite večje fotografije, kot so na primer retro fotografije, ki stilsko popestrijo izgled darila. Uporabite še lepilne trakove raznih barv in vzorcev in končni izdelek bo nedvomno navdušil.

Zavijanje daril z retro fotkami

Fotografija kot sestavljanka

Če imate v mislih le eno fotografijo, ki vašim bližnjim pomeni največ in jo želite za vedno obeležiti, obenem pa ustvariti razigrano vzdušje božičnega časa, lahko vašo fotografijo naročite kot sestavljanko. Na voljo je več velikosti sestavljank z različnimi števili koščkov, zato si oglejte našo ponudbo daril. Med ostalimi darili boste našli tudi igralne karte in igro spomin.

Puzzle

Nedvomno so premišljene malenkosti tiste, ki naredijo darila osebna. Obenem pa lahko s fotografijami obeležite tudi lepe trenutke, ki ste jih preživeli z osebo, ki bo darilo prejela in tako skupaj podoživite vse še enkrat.

Notesnik z mini fotkami

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply