CEWE KOLEDAR – zmagovalec ZPS testa foto koledarjev

CEWE KOLEDAR_ZPS oznaka

Ponosno sporočamo, da je CEWE KOLEDAR na ZPS testu prejel oceno »zelo dobro« in z 82 odstotki premagal konkurenco v kategoriji foto koledarjev.

Test, ki ga je izvedla Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS), je zajemal ocenjevanje foto koledarjev 10 različnih ponudnikov. Na ZPS so ugotovili, da četudi v ceni med ponudniki ni bistvenih razlik, so le-te opazne pri kakovosti izdelave.

Za oblikovanje in naročanje CEWE KOLEDARJA so uporabili tako naš foto program kot tudi spletno storitev cewe.si. Poudarili so: »Če želimo kaj več ali želimo koledar oblikovati od »nič do popolnosti«, potem so programi običajno vendarle boljša izbira«.

Kot so zapisali sami, so pri vsakem naročilu foto koledarja pri različnih ponudnikih uporabili iste fotografije, zato so jih na ZPS zanimale predvsem razlike v kakovosti tiska. Zmagovalec testa – CEWE KOLEDAR, izdelan s programsko opremo CEWE – je po posameznih kategorijah prejel naslednje ocene: za možnosti oblikovanja, kakovost papirja in kakovost celotnega izdelka najvišjo oceno »zelo dobro«, za programsko opremo in uporabniško izkušnjo pa oceno »dobro«.

Zahvaljujemo se Zvezi potrošnikov Slovenije za izvajanje tovrstnih testov. Pri CEWE-ju se zavedamo pomembnosti izvajanja testov tako s strani ponudnikov kot tudi potrošnikov. Še naprej se bomo trudili za zagotavljanje premium kakovosti naših izdelkov. Vas pa vabimo k branju celotnega članka o omenjenem testu in k pregledu naše ponudbe CEWE KOLEDARJEV.

KOLEDAR_papirji

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply