Adventni koledar s foto skodelicami

Adventni koledar s fotoskodelicami

Ustvarjanje adventnega koledarja lahko letos postane zabaven projekt za celo družino. S CEWE stenskim dekorjem in foto skodelicami lahko ustvarite drugačen in zanimiv stenski adventni koledar, ki ga povrh vsega napolnite še z darili po vašem izboru.

Foto skodelice so inovativna različica okenc na adventnem koledarju. Vsekakor dopuščajo več prostora za darila, ko pa se december izteče, ostanejo praktičen dodatek v kuhinji. Jutranja kava še nikoli ni bila tako dobra.

Fotoskodelica

Kaj potrebujete?

Foto skodelice

– papirnate vrečke, škatlice, paketke

– žeblje

– kavlje

Foto na penasti podlagi

– božične okraske

Adventni koledar s fotoskodelicami - 1. korak1. korak: Ustvarite foto na penasti podlagi poljubne velikosti. Uporabite lahko svojo najljubšo fotografijo ali pa izberete sliko v naši bazi zimskih in božičnih predlog.

Ideja: Če letos adventnega koledarja ne boste izdelovali, lahko foto skodelice uporabite tudi namesto božičnih nogavic, v katere po navadi dajete darila. Tako lahko letos nad kaminom visijo skodelice polne drobnih presenečenj.

2. korak: Ustvarite nekaj foto skodelic z vašimi najljubšimi fotografijami. Naj vsak izmed družinskih članov dobi svojo skodelico s posebno fotografijo. Na voljo so različne velikosti in materiali. Kasneje boste te foto skodelice napolnili z majhnimi darili. Ostala darila boste zapakirali v papirnate vrečke in majhne paketke.

3. korak: Naslednji korak je pritrjevanje držal za skodelice. Za to lahko uporabite kavlje ali pa s kladivom pribijete žeblje.

Pritrjevanje skodelic

4. korak: Skodelice, vrečke in pakete nato napolnite s čokolado, nakitom, kozmetiko, igračami, nogavicami, vstopnicami ali drugimi presenečenji.

5. korak: Pakete označite s številkami od 1 do 24. Ko jih pritrdite na penasto podlago, lahko adventni koledar še popestrite z nizom lučk ali drugo božično dekoracijo.

Adventni koledar

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply