6 idej za unikatna valentinova darila

Približuje se mesec, ki je posvečen vsem zaljubljenim! Če še ne veš, kaj podariti svoji boljši polovici za valentinovo, poišči navdih v spodnjem zapisu. Fotodarilo je odlična izbira, saj lahko svojo ljubljeno osebo razveseliš s skupnim spominom v posebni obliki.

1. CEWE FOTOKNJIGA

Predstavi vajino zgodbo s skupnimi fotografijami na straneh edinstvene fotoknjige, ki shrani najlepše spomine za vedno. Preseneti ljubljeno osebo z zbranimi nepozabnimi trenutki, kot so fotografije s prvega zmenka, s skupnih potovanj itd. Strani s fotografijami pa lahko še dodatno popestriš z uporabo besedil, različnih ozadij, okvirjev, mask in klipartov. Poišči nasvet za oblikovanje tukaj, naš brezplačni fotoprogram za oblikovanje pa je le en klik stran, prevzameš ga lahko tukaj.

2. Emajliran lonček

Ena izmed novosti pri CEWE je čudovit emajliran lonček! Oblikuj edinstveno darilo in ga okrasi s fotografijo, ki bo tvoji ljubljeni osebi polepšala vsako jutro. Potrebuješ le eno najljubšo fotografijo in darilo je gotovo!

3. Ovitek za telefon

Skupna fotografija se bo zagotovo lepo prilegala na ovitek za telefon in bo tvojo boljšo polovico vedno spominjala na čudovite skupne trenutke. Izberi vrsto ovitka, naloži željeno fotografijo in unikatno darilo je tukaj!

Nasvet: Da bosta še bolj povezana, lahko oblikuješ 2 ovitka – za vsakega 1. Morda lahko ovitka krasita enaki fotografiji ali pa na svojega dodaš fotografijo boljše polovice in seveda obratno. Možnosti je neskončno!

4. Fotoplatno

Oživi vse vajine najljubše trenutke v velikem formatu, na fotoplatnu. Na ta način bodo nepozabni spomini prišli še bolj do izraza, napolnili vajin dom s še več topline in ljubezni, občudovala pa jih bosta lahko vsak dan!

5. Fotomagneti

Fotomagneti v obliki srca so kot nalašč za hladilnik, namizno svetilko ali za tablo za pisanje. Zberi nekaj vajinih najljubših spominov –  za vsako leto ljubezni eden, zbirka nasmejanih trenutkov, eden iz vsakega potovanja itd. Deset majhnih magnetov v lični embalaži je čudovita dekoracija in prav posebno unikatno darilo.

6. Fotografije

Če imaš veliko posnetkov in neveš, katerega uporabiti za darilo, zakaj ne natisneš kar vseh in podariš spomine na fotografijah? Od klasičnih formatov do retro fotografij – tvoje fotografije bodo še bolj posebne z oblikovalskimi predlogami in različnimi okvirji.

Bonus ideja

Ustvari kolaž iz fotografij in jih postavi v obliko srca ter tako polepšaj valentinovo svoji najljubši osebi!

Boste ustvarili katerega od naših fotografskih izdelkov? Z veseljem opazujemo vse vaše unikatne kreacije! Delite jih z nami na Instagram in Facebook profilu, uporabite hashtag #ceweslovenija.

Veselo ustvarjanje!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply