5 idej za osebna valentinova darila

Vstopili smo v mesec, ki je posvečen vsem zaljubljenim! Če še niste ugotovili, kaj bi podarili svoji boljši polovici za valentinovo, poiščite navdih v spodnjem zapisu. Osebna darila so prav posebna izbira, saj lahko svojo ljubljeno osebo razveselite s skupnim spominom v posebni obliki.

1. CEWE FOTOKNJIGA

Povejte vašo zgodbo s skupnimi fotografijami na straneh edinstvene fotoknjige, ki shrani vaše spomine za vedno. Presenetite ljubljeno osebo z zbranimi najlepšimi trenutki, kot so fotografije s prvega zmenka, s skupnih potovanj itd. Strani s fotografijami pa lahko še dodatno popestrite z uporabo besedil, različnih ozadij, okvirjev, mask in klipartov. Poiščite nasvet za oblikovanje tukaj, naš brezplačni program za oblikovanje pa je le en klik stran, prevzamete ga tukaj.

2. Fotoskodelica

Ustvarite edinstveno skodelico in jo okrasite s fotografijo, katera bo vaši ljubljeni osebi polepšala vsako jutro. Potrebujete le eno fotografijo, ki bo krasila skodelico in darilo je gotovo!

3. Ovitek za telefon

Skupna fotografija se bo zagotovo lepo prilegala na ovitek za telefon in bo vašo boljšo polovico vedno spominjala na čudovite skupne trenutke. Izberite vrsto ovitka, naložite želeno fotografijo in unikatno darilo je tu!

4. Fotoplatno

Oživite vse vajine najljubše trenutke v velikem formatu, na fotoplatnu. Na ta način bodo vaši najljubši spomini prišli še bolj do izraza in napolnili vaš dom s toplino in ljubeznijo.

5. Fotografije

Če imate veliko posnetkov in niste prepričani, katerega bi uporabili za darilo, zakaj ne bi natisnili kar vseh in podarili spomine na fotografijah? Od klasičnih formatov do retro fotografij – vaše fotografije bodo še bolj posebne z oblikovalskimi predlogami in različnimi okvirji.

Bonus ideja

Ustvarite kolaž iz fotografij in jih postavite v obliko srca in polepšajte valentinovo vam najljubši osebi!

Ste ustvarili katerega od naših fotografskih izdelkov? Delite svoje primere z nami na našem Instagram in Facebook profilu.

Veselo ustvarjanje!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply