10 let CEWE FOTOKNJIGE

CEWE FOTOKNJIGA nas razveseljuje že 10 let

Po desetletju obstoja CEWE FOTOKNJIGE  je poleg praznovanja tudi čas, da se ozremo nazaj in se spomnimo začetkov izdelovanja tega priljubljenega izdelka.

CEWE FOTOKNJIGA si je začela utirati svojo pot že pred več kot 50 leti, ko je ustanovitelj podjetja in strasten fotograf H. C. Heinz Neumüller v Oldenburgu začel z razvijanjem fotografij in tako postavil temelje za zgodbo o uspehu podjetja CEWE. Ime podjetja je sestavljeno iz inicialk Neumüllerjevega tasta Carla Wöltje, ki je družinsko fotografsko podjetje GmbH & Co. KG ustanovil že leta 1912.

Skozi desetletja uspešnega delovanja je podjetje CEWE prešlo iz razvijanja črno-bele fotografije v barvno ter iz analogne na digitalno fotografijo. Zasluge za to imajo vsi zaposleni, ki so z inovativnimi idejami pripomogli k razvoju. Vse to je pripomoglo, da je podjetje CEWE leta 2005 obogatilo ponudbo z izdelkom CEWE FOTOKNJIGE. Z več kot 35 milijonov prodanih izvodov je CEWE FOTOKNJIGA danes najbolj priljubljena fotoknjiga v Evropi. Naša programska oprema za oblikovanje fotoknjige je bila že večkrat mednarodno nagrajena.

V podjetju se zavedamo gospodarske, socialne, družbene in okoljske odgovornosti. Socialna zavezanost in odgovorna gospodarska ter ekološka dejavnost so del našega trajnostnega razvoja.

Radi sprejemamo nove izzive, zato smo vedno odprti za inovacije.

Zakulisje izdelave CEWE FOTOKNJIGE

V naših laboratorijih proizvajamo izdelke najboljše kakovosti. Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu, zato nenehno strmimo k tehnološkemu napredku in skrbimo za najkrajši možen čas dostave izdelkov.

Kakšen je postopek, preden stranka dobi v roke izdelano CEWE FOTOKNJIGO? Po prejetju datoteke s fotoknjigo, sledi tiskanje z modernim tiskalnikom (na primer HP Indigo, Kodak in Xerox). En tiskalnik natisne do 1800 listov na uro. Tudi platnice natisnemo s temi tiskalniki, vendar se pri njihovi izdelavi uporablja debelejši papir.

CEWE_FOTOBUCH_auf_Fotopapier

Ko so strani in platnice natisnjene, strani čaka vezava, nato pa še obrezanje. Platnice obrežemo, sledi plastificiranje in lepljene na lepenko, ki zagotavlja večjo stabilnost. Na koncu so strani fotoknjige in platnice, ki so vsaka označene s črtno kodo, pravilno združene.

CEWE_FOTOBUCH_Buchfertigungsstrasse_1

CEWE_FOTOBUCH_Buchfertigungsstrasse_3

CEWE_FOTOBUCH_Buchfertigungsstrasse_4

CEWE_FOTOBUCH_Einschweissmaschine_Kallfass_2

CEWE_FOTOBUCH_Klebebinder

CEWE_FOTOBUCH_Laminierung_2

Proces proizvodnje je ves čas pod nadzorom, zato vsaka CEWE FOTOKNJIGA izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Naše delo je nagrajeno s številnimi zadovoljnimi strankami. Samo v lanskem letu smo izdelali več kot 5,6 milijona CEWE FOTOKNJIG.

CEWE_FOTOBUCH_Qualitaetskontrolle_3

CEWE_FOTOBUCH_Versand

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply