Podarite najlepše spomine

cewe-fotoknjiga-kot-darilo

Podarite CEWE FOTOKNJIGO

Prve snežinke, dišeče smrekove vejice, prasketanje ognja in vonj po domačem čaju … Vse to nas opominja, da se praznični čas počasi bliža in s tem tudi priložnost, da svojim najdražjim podarite nekaj posebnega. Podarite letos osebno darilo z najlepšimi spomini. Oblikujte CEWE FOTOKNJIGO polno krasnih spominov, vaše darilo bo izvirno in neprecenljivo.

veselje-ob-podaritvi-fotoknjige

Oblikujte 154 strani s svojimi fotografijami in besedilom. Kvadraten, panoramski ali pokončen format je na voljo pri devetih velikostih fotoknjig. Naše fotoknjige odlikujejo tudi kakovostne platnice, ki jih sami oblikujete. Odločite se za velikost po svoji želji in oblikujte edinstveno fotoknjigo. Kot večkratni zmagovalci različnih testov zagotavljamo najboljšo kakovost in okolju prijazno izdelavo ter dostavo. Prenesite brezplačno programsko opremo in začnite z oblikovanjem. Oblikovanje je preprosto, navdihujoče in zabavno.

CEWE FOTOKNJIGE

CEWE FOTOKNJIGA ponuja dvojno veselje – najprej ob samem oblikovanju, nato pa še ob podaritvi.

Ne pozabite, da v CEWE FOTOKNJIGO lahko vnesete tudi video. Shranite prijetne spomine tudi v zvoku in besedi, lahko pa na tak način izrečete svojim najdražjim praznično voščilo.

Da bo presenečenje še večje, podarite CEWE FOTOKNJIGO v posebni darilni škatli.

fotoknjiga-v-darilni-skatliNaj vam čarobno predpraznično vzdušje prinese veliko ustvarjalnih navdihov.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply