Osebno darilo, ki ga oblikujete le v nekaj minutah

darilo v rdečem darilnem papirju s pentljo pod božičnim drevescem

Kako oblikujemo CEWE FOTOKNJIGO že nekaj minutah

Ste se že večkrat lotili oblikovanja CEWE FOTOKNJIGE, vendar ste obupali, še preden ste z oblikovanjem končali, ali pa niste za to našli časa? Nič zato! Pokazali vam bomo, kako na preprost način v že nekaj minutah oblikujete čudovito fotoknjigo.

Spremenite polno mapo krasnih fotografij v fotoknjigo polo spominov in letos podarite darilo, ki bo priklicalo nasmeh na obrazu. Pri tem vam bo pomagal naš asistent za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE.

Izberite fotografije

Priporočamo vam, da najprej naredite izbor fotografij, s katerimi bi fotoknjigo radi oblikovali. Tako se boste oblikovanja lažje lotili. Fotografije shranite v mapo, ki jo boste lahko našli.

kako izbrati fotografije v foto programu

Oblikovanje z asistentom

Prihranite čas in namesto prenašanja fotografij na vsako strani posebej, lahko prenesete celotno mapo s fotografijami in asistent jih bo samodejno in hitro razporedil. Sami lahko določite, koliko strani naj ima fotoknjiga, ali pa kolikšno naj bo povprečno število fotografij na posamezni strani. Če vam asistentovo delo ni všeč, lahko razporeditev fotografij preprosto spremenite.

oblikovanje fotoknjige v foto programu

Izberite postavitev

Glede na temo fotoknjige izberite tudi oblikovalski slog. Že pripravljeni slogi so tudi tematsko razvrščeni. Seveda lahko posamezne strani oblikujete po svoji želji.

izbor postavitve strani in ozadja

Dodajte CEWE FOTOKNJIGI svoj pečat

Obogatite svojo zgodbo v fotoknjigi s primernimi kliparti. Le-ti so razvrščeni po temi in priložnosti, zato jih boste hitro našli.

Oddaja naročila

Ko ste z izdelkom zadovoljni, oddaje fotoknjigo v košarico in počakajte, da vam jo dostavimo domov.

oblikovanje fotoknjige in izdelana fotoknjiga

Podarite osebno darilo, ki vam ne vzame veliko časa za oblikovanje.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply