Oktoberski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Za nami je še en mesec natečaja in žirija je izbrala najlepši knjigi meseca.

Zmagovalec meseca oktobra, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

VESNA JAKONČIČ – Zakintos


Knjiga nas popelje na morje v Grčijo. Točneje na Zakintos. Spoznamo se z lepotami otoka, številnimi plažami in bogato kulinariko. Avtorica je lepo uskladila velike panoramske fotografije s številnimi manjšimi skozi celotno foto knjigo. Radodarna je z opisi, ki bodo tudi v prihodosti omogočili, da bodo vsi, ki knjigo listajo imeli dober pregled nad dogajanjem. Avtorica ima svoj bogat stil, ki mu ostaja zvesta skozi celotno foto knjigo.

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

MAJA MIHELJ – Provansa

Provansa 2014 je simpatična foto knjiga, ki nas popelje na družinsko potovanje na jug Francije v času cvetenja sivke. Številne fotografije so lepo umeščene v knjigo in so dovolj pestre, da nas pritegnejo vsaka posebej. Postavitve so raznolike in dovolj bogate. Prav tako so bogati popisi, ki se držijo enotnega, estetskega stila. Obe uporabljeni pisavi sta lepo usklajeni. Pograjali bi le naslovno fotografijo, ki nekoliko “visi” in kvari drugače zelo dober estetski dojem foto knjige.

Iskrene čestitke obema nagrajencema, veselimo se srečanja z vami v finalu, vsem ostalim pa velja povabilo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade.

Partner natečaja:

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply