Obogatena ponudba adventnih koledarjev

adventni koledarji s fotografijami

Vsi imamo radi presenečanja, zato smo tudi letos pripravili za vas nekaj novosti in obogatili našo ponudbo adventnih koledarjev.

Od zdaj lahko pri nas oblikujete še adventni koledar s čokolado Kinder® ter adventi koledar, ki ga sami napolnite.

Adventni koledar s čokolado Kinder®

Naš adventni koledar s čokolado Kinder® ne prinese veselja le takrat, ko odprete okence. Adventni koledar z vašo najljubšo fotografijo je tudi prava paša za oči. Matna površina ter motivi v briljantnih in sijočih barvah na sprednji strani ustvarijo eleganten videz izdelka.
Adventni koledar je napolnjen s čokoladami Kinder® Mini, med njimi najdete čokolado mini Kinder®, Kinder® Country, Kinder® Bueno in Kinder® Schoko-Bons. Majhen košček čokolade vsak dan prinese veselje ne le najmlajšim, ampak tudi odraslim, ki se lahko v predprazničnem času razveselijo priboljška, skritega za vsakim okencem.

adventni koledar s fotografijo deklice in čokolado kinder

Adventi koledar, ki ga sami napolnite

Ponujamo vam nekoliko drugačen adventni koledar od ostalih v našij ponudbi, in sicer tak, ki ga oblikujete sami z lastno fotografijo, prav tako pa ga tudi sami napolnite z majhnimi darilci.

Pokažite svojim najbližjim, da jih imate radi in izberite za njih darilce za vsak dan po njihovem okusu. V notranjem delu koledarja, ki se enostavno odpre s strani, je prostor za vse, kar je majhno in kompaktno: na primer majhna embalaža s kremo ali parfumom, droben nakit za njo ali pripomočki za hobi za njega, sladkarije, igračke ali figurice za zbiranje za otroke, toda tudi za kratka sporočila, uganke in rebuse, oziroma nekaj, kar sami izdelate. Vse to lahko najde mesto v adventnem koledarju, ki ga sami napolnite.

adventni koledar s fotografijami družine in otrok in majhna darila

V adventnem obdobju vam želimo obilo presenečenj.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply