Novemberski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Za nami je še en mesec natečaja in žirija je izbrala najlepše knjige meseca.

Zmagovalec meseca oktobra, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

NIKA KORITNIK – Šrilanka

Zmagovalec meseca je popotna knjiga, ki nas popelje na Šri Lanko – majhen otoček ob obali Indije, ki je le nekajkrat večji od Slovenije. 🙂 Knjiga je zelo okusno in prefinjeno oblikovana. Skladnost velikih in manjših fotografij je na posameznih dvojnih straneh lepo uravnotežena in dopolnjena z besedilom. Fotografije se okusno izbrane, enako kakor tudi pisave. Avtorica je v knjigo zelo okusno vključila okrogle fotografije, kot tudi črte in druge manjše okraske.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

TADEJ ČERNE – Skozi Češki Krumlov v Prago

Tuda ta knjiga je ena izmed tistih, ki prepriča s svojo enostavno in okusno eleganco. Dobro izbrane fotografije, ki so zelo okusno umeščene v dizajn strani. Pisava pa s svojo eleganco samo še izboljša dober vtis knjige. Še en dokaz, da je včasih manj, veliko več.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

ROMAN VODOPIVC – O ježku in mravljici

CEWE FOTOKNJIGA “O ježku in mravljici” je prava posebnost med fotoknjigami, ki so bile do sedaj prijavljene v naš natečaj – posebna ker v celotni fotoknjigi ni bila uporabljena niti ena samcata fotografija. Gre za prisrčno otroško slikanico, ki jo je avtorica sama napisala in ilustrirala. Zgodba je zabavna in otroško poučna ter povrh vsega še v rimah – ilustracije pa simpatične in lepo dopolnilo zgodbi. Ta knjiga je dober primer, kako lahko vsakdo izmed nas v samozaložbi izda knjigo in kako lahko našim najmlajšim podarimo nekaj res posebnega in pripravljenega posebej zanje.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem, veselimo se srečanja z vami v finalu, vsem ostalim pa velja povabilo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade.

Partner natečaja:
Logo Sonček

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply