Naši novi foto izdelki

Novi CEWE foto izdelki

Preizkusite novosti, ki jih najdete na naši spletni strani

Na naši spletni strani so na voljo novi CEWE foto izdelki. Spremljajte dneve v mesecu na stenskem koledarju XXL panorama in vsak mesec vas bo razveselila vaša fotografija, polepšajte si čarobni adventni čas z adventnim koledarjem z lastno fotografijo, razveselite najmlajše pa tudi starejše z Ravensburger puzzli, popestrite stene svojega doma z igrivimi magneti v okvirju, razveselite družino in prijatelje s posebnimi voščilnicami z bleščečimi elementi in preizkusite foto na lesu.

Fotokoledarji

  • Stenski koledar XXL panorama

Stenski koledar XXL panorama je zaradi dolgega in širokega formata primeren za panoramske fotografije. Na voljo je veliko različnih oblikovalskih predlog, fotografije pa so digitalno natisnjene.

Stenski koledar XXL panorama

  • Adventni koledar s fotografijami

V adventnem času je na voljo adventni koledar z vašo fotografijo in okenci, kjer se skriva še 24 manjših fotografij. Adventni čas bo tako poln prijetnih pričakovanj.

CEWE adventni koledar s fotografijami

Darila

  • Ravensburger puzzle 500
  • Ravensburger puzzle 1000
  • Ravensburger puzzle 1500
  • Ravensburger puzzle 100 XXL

Našo ponudbo smo obogatili še s štirimi različnimi sestavljankami, ki bodo zagotovo prinesle veliko zabave.

Ravensburger puzzle

  • Komplet magnetov

Z devetimi magneti v zanimivem okvirju ohranite spomine in ovekovečite posebne dogodke. Polepšajte si dom in sestavite pomembne trenutke vašega življenja. Magnete lahko tudi zamenjate, naročite jih lahko tudi brez okvirja.

Komplet magnetov

Voščilnice

  • Voščilnice z bleščečimi elementi

Ob izjemnih priložnostih izberite nekaj najboljšega – voščilnice z vašo fotografijo, lastnim besedilom in lesketajočimi se elementi z zlatim, srebrnim ali prosojnim lakom. Taka površinska obdelava je trenutno na voljo za klasične in XL voščilnice.

Voščilnice z bleščečimi elementi

Stenski dekor

  • Foto na lesu

Za vse ljubitelje narave ponujamo tudi foto na borovem lesu. Vsaka slika je sestavljena iz 2 do 4 lesenih desk, naročite pa jih lahko v različnih velikostih od 20 x 20 cm do celo 80 x 80 cm.

CEWE foto na lesu

Preizkusite naše nove foto izdelke in obdarite sebe in svoje najdražje.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply