Kako obdariti prijatelja, brata ali moža?

škatla v darilnem papirju z rdečo pentljo

Ste tudi vi med tistimi, ki si v pred prazničnem času belijo glavo v vprašanjem, kako naj osrečijo moža, prijatelja ali brata? Izbrali smo nekaj nasvetov, kaj jim položiti pod praznično drevesce.

Ovitek za telefon

Zaščitita telefona je zelo pomembna. Zato izberite primeren ovitek za pametni mobilni telefon. Oblikujte ga z lastno fotografijo in tako polepšate telefon in razpoloženje obdarovanca.

ovitki za pametne mobilne telefone z lastno fotografijo

Puzzle

Hladne zimske večere lahko preživite prijetno zahvaljujoč posebnemu darilu. Puzzle z lastnim motivom prinesejo trenutke polne zabave in veselja.

mlad par v zasneženi pokrajini na puzzlahRetro fotografije

Skupna doživetja shranjena na fotografijah omogočajo, da podarite cenjene spomine. Vedno, ko bo fotografije gledal, se spomni na vas in na vse, kar ste skupaj preživeli.

retro fotografije s škatlico na mizi

Pivski vrček

Za navdušence piva izberite pivski vrček z lastno fotografijo. Praktično darilo, ki je hkrati zelo osebno, prikliče nasmešek zaradi fotografije in pa tudi zaradi vsebine vrčka …J.

portret moža na keramičnem belem pivskem vrčku

Predpasnik

Ali vaš mož, prijatelj ali brat zna sukati kuhalnico? Potem bo za njega pravšnji predpasnik s fotografijo. Pri oblikovanju lahko uporabite domiselne oblikovalske predloge, dodate lahko tudi duhovit napis.

Izberite osebno darilo in osrečite svoje najdražje.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply