Kaj podariti staršem ali starim staršem?

stari starši z vnukinjo in vnukom v naročju gledajo koledar s fotografijami

Bi se radi svojim staršem ali starim staršem ob koncu leta zahvalili s posebnim darilom? Izbrati darilo za svoje najdražje je vedno najtežja naloga. Pomagali vam bomo z nekaj nasveti, kako razveseliti starše ali stare starše.

CEWE FOTOKNJIGA

Zagotovo imate celo kopico fotografij, ki omogočajo, da bodo skupna doživetja ostala vedno v spominu. Oblikujte s fotografijami osebno darilo polno spominov. Dodajte še besedilo, video, posebne oblikovalske predloge in darilo bo popolno. S svojim delom pokažete svojim najdražjim, kako radi jih imate.

lesena stena s fotoknjigami različnih velikosti in oblik

Koledar

Bi radi podarili nekaj praktičnega, hkrati pa tudi nekaj osebnega? Oblikujte CEWE koledar z lastnimi fotografijami. Izbirate lahko med različnimi papirji, velikostmi in oblikovalskimi predlogami. Vsak mesec presenetite in razveselite z novo fotografijo.

stenski foto koledarji različnih velikosti z motivom narave

Skodelice

Pitje čaja, kave ali piva iz posebne skodelice še bolj tekne. Iz široke ponudbe skodelic izberite pravšnjo, dodajte fotografijo, primerno oblikovalsko predlogo in za darilo je poskrbljeno. Uporabno in edinstveno.

keramična skodelica latte s fotografijo in piškotki

Predpasnik

Je kdo v družini, ki rad kuha? Zanjo ali zanj bo pravšnji predpasnik, ki ga oblikujete z lastno fotografijo, dodate lahko tudi kratko besedilo. Kuhar s takim predpasnikom bo še posebej ponosen, še toliko raje bo kuhal in pekel.

bel predpasnik s fotografije mlade gospe

Blazina

Počitek na mehki blazini z lastno fotografijo bo še veliko bolj udoben in sproščujoč. Poleg tega boste poskrbeli za darilo s prijetnim spominom, ki je hkrati tudi lepa dekoracija.

blazina z motivom fantka z modrimi rokavicami in kapo

Naj vaše darilo prikliče nasmeh na obrazu!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply