Decemberski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Za nami je še en mesec natečaja in žirija je izbrala najlepše knjige meseca.

Zmagovalec meseca decembra, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

VALČI KORITNIK – Benetke 2017
Naslovnica fotoknjige

Zmagovalna knjiga meseca decembra nas popelje na pustni karneval v Benetke. Pravzaprav veliko več, kot samo to – vodi nas po glavnih znamenitostih mesta, ki nam jih slikovito predstavi in opiše, ob enem pa se srečujemo s pisanimi beneškimi maskami. Avtorica nam postreže z zelo bogatim stilom, prav takšnim, kot je beneška maska, ki nas razvaja s številnimi postavitvami, lepimi ozadji, skrbno izbranimi in usklajenimi pisavami ter okusno izbranimi fotografijami pustnih mask. Knjiga, ki je lahko v navdih številnim drugim.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

VESNA JAKONČIČ – Apulija in Kalabrija
Naslovnica fotoknjige
Tudi druga nagrajena knjiga meseca decembra je popotna knjiga iz Italije. Ta nas popelje na sam jug italijanskega škornja in sicer v pokrajini Apulija in Kalabrija, kjer spoznamo številna mesta in lokalne znamenitosti. Knjiga je polna čudovitih strani, kjer se srečujejo barvna usklajenost, lepe postavitve, zabavna besedila in fotografije, ki pritegnejo naš pogled. Knjigi bi lahko očitali le na trenutke nekoliko ne enoten stil, vseeno pa je fotoknjiga odličen vir navdiha.

Iskrene čestitke obema nagrajenkama, veselimo se srečanja z vama v finalu, vsem ostalim pa velja povabilo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade.

Partner natečaja:
Logo podjetja Sonček

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply